Vacatures Accountmanager

headerfoto

Vacatures Accountmanager

Technisch uitzendbureau
U bent hier: Home - Cvs

CV customer service representativ / accountmanager Voorschoten

Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 40

Woonplaats: Voorschoten

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring:
Klantenservice medewerker
8/2015 – heden Reaal, Zuid -Holland
Binnen mijn functie bij Reaal was ik het aanspreekpunt voor de klant van Reaal. Hierbij informeer en ondersteun ik de klant in vragen en onduidelijkheden over transacties, aanvragen, claims, betaling en dergelijk. Ik beheer deze relaties telefonisch, met als doel juiste en tijdige informatieverstrekking en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en relatiebeheer.
Tot slot ben ik als klantenservice medewerker verantwoordelijk voor het coachen en begeleiden van eigen collega’s zowel vakinhoudelijk als in de uitoefening van de functie.

Medewerker service / administratief medewerker
6/2013 – 5/2014 Dräger, Zuid -Holland
In deze gecombineerde functie ben ik als administratief medewerker verantwoordelijk geweest voor de ondersteuning van de commercieel medewerkers binnendienst. Hierbij waren het opstellen van correspondentie, het maken van offertes, postverwerking en de orderinvoer de belangrijkste taken. Daarnaast werkte ik op de afdeling Service, waarbij ik verantwoordelijk was voor het klantencontact. Hierbij moet u denken aan telefonisch en schriftelijk te woord staan van klanten wat betreft klachten en het maken van afspraken voor het kalibreren en onderhouden van gas- en alcoholdetectie apparatuur. Verder was ik in deze functie verantwoordelijk voor het aansturen van de monteurs en het plannen en in juiste banen leiden van het kalibratie- en onderhoudsproces binnen Dräger.

Customer Service Representative
7/2012 – 12/2012 Akzo Nobel Autolakken Sassenheim, Zuid -Holland
In deze functie had ik de veel verantwoordelijkheden zoals het corresponderen met klanten en distributeurs over orders, wensen, leveringsmogelijkheden en klachten per telefoon fax en mail.
Ook backorder lijsten opstellen en andere gerelateerde rapporten opmaken behoorde tot de taken. Het verwerken van ontvangen orders, inclusief het controleren en invoeren van orders in het SAP en het bewaken van de voortgang en levertijden van ingegeven orders, maar ook het contact onderhouden met leveranciers om aan- en verkoopcondities op te vragen van non core producten waren dagelijkse handelingen binnen mijn functie.

Administratief medewerker
4/2011 - 7/2012 Alliander, Leiden, Zuid –Holland
Bij Alliander werkte ik als tijdelijk personeel (was aanvankelijk voor 3 weken, maar werd vanwege goed functioneren 15 maanden). Hierbij ben ik verantwoordelijk geweest voor de mappenstroom wat inhield dat ik in de gaten moest houden of de projectmappen tijdig en compleet bij de juiste afdelingen werden aangeleverd, maar ook of het project op tijd en juist opgeleverd werd en of de projecten op tijd betaalbaar gesteld werden etc. (een soort projectmanagement). Ook ben ik verantwoordelijk geweest voor de urenregistratie en diende ik als rechterhand van de teamleider.

Customer Service Representative
8/2008 - 11/2010
Voor ruim twee jaar verantwoordelijk geweest voor de afdeling bedrukte Post-It Notes.
Werkzaamheden waren o.a. telefonisch contact met klanten, informatie verstrekken / adviseren van de mogelijkheden binnen de bedrukte Post-It business, probleem oplossen, orders ontvangen en afhandelen en klachten aannemen en afhandelen. Klanten bezoeken. Maken van offertes en het berekenen van de marges op de verkoopprijzen. Onderhandelen over de prijzen naar klanten toe en contacten onderhouden met de fabriek.

Junior Account Manager Binnendienst
4/2008 - 8/2008 Drukkerij Rutgers, Leiderdorp, Zuid -Holland
Bij Rutgers heb ik de functie Junior account manager binnendienst vervuld, waarbij de volgende taken aan bod kwamen: Het ondersteunen van de account managers buitendienst, adviseren van klanten naar de mogelijkheden in drukwerk, het invoeren van aanvragen, het opstellen van offertes en orderbevestigingen, het invoeren van orders, calculeren, de controle van de facturatie op aantallen en prijzen, het verwerken van klachten en nog veel meer.

Dossierbehandelaar
8/2007 – 4/2008 Buik en van der Horst, leiden, Zuid-Holland
Werkzaam als dossierbehandelaar, waaronder werkzaamheden vallen onder meer het opstellen van exploten, het verwerken van correspondentie, het telefonisch onderhouden van contacten met debiteuren en opdrachtgevers, het treffen van betalingsregelingen, het beheren van je agenda en het vervullen van baliediensten.

Receptioniste/ Telefoniste /Commercieel Medewerker Verkoop
6/2007 - 7/2007 Teidem/ Doncawear, Leiderdorp, Zuid - Holland
Bij Teidem/ Doncawear heb ik de functie receptioniste/ telefoniste en verkoop vervuld, mijn taken waren hierbij het ontvangen van gasten, telefoon aannemen en doorverbinden, het versturen van pakketjes en post, het invoeren van orders en archiveren.

Medewerker P&O en Verkoop
1/2007 - 6/2007 Alutech SAG, Katwijk, Zuid - Holland
Als uitzendkracht voor Randstad heb ik bij Firma SAG Alutech in Katwijk de urenregistratie en ondersteuning van P&O gedaan, dit ter vervanging van iemand die met zwangerschapsverlof ging. In de middaguren heb ik bij Alutech de functie als verkoopmedewerker binnendienst vervuld, waarbij ik de invoer van orders, de klachtafhandelingen en het klantencontact verzorgde.

Receptioniste/Telefoniste
10/2006 - 11/2006 Heineken, Noordwijk, Zuid - Holland
Twee weken als uitzendkracht gewerkt voor Heineken, als receptioniste/telefoniste, hierbij heb ik ook orderverwerking gedaan.

Stagiair
4/2006 - 7/2006 Kleine-Leiden, Leiden, Zuid - Holland
Ben bij dit bedrijf bezig geweest met het maken van een briefing, reclameplan, marketingplan, en het bijwerken van de website, vertalen van deze website.

Cassière
4/2005 - 2/2006 Gamma, Den-Haag, Zuid - Holland
Als cassière werkzaam geweest naast mijn studie, moeten beëindigen wegens mijn stageperiode, waarmee dit niet meer te combineren was.

 
Stagiaire
4/2005 - 7/2005 Casba Wonen, Zoeterwoude Rijndijk, Zuid - Holland
Een stage van 12 weken gedraaid op de klantenservice waar ik als werkzaamheden had om telefoon aan te nemen en klachten te behandelen en te verhelpen, chauffeursritten in te plannen, aanmaningen maken en versturen, leverancierscontacten onderhouden.

Uitzendkracht
1/2004 - 9/2004 Luba, Leiderdorp, Zuid - Holland
Gewerkt als uitzendkracht bij bijvoorbeeld o'Neill voor in het magazijn, bij Mexx als magazijnmedewerkster, bij Polly Flame als magazijnmedewerkster en bij Teidem/Doncawear als kantinemedewerkster. Dit om de tijd tussen twee lesjaren te overbruggen.

Verkoopmedewerker
2/2002 - 4/2002 Neuteboom, Leiden, Zuid - Holland
Tussen mijn Havo en MBO heb ik in hier gewerkt.
Mijn werkzaamheden waren het verkopen van: kaas, vleeswaren, brood, noten enz.

Cassière
5/2000 - 11/2001 Hoogvliet, Voorschoten, Zuid - Holland
Bijbaan achter de kassa en in de slijterij werkzaam geweest.

Opleidingen en cursussen: 8/2002 - 7/2006 ROC-Leiden, Leiderdorp, Zuid - Holland
MBO
Opleiding tot Commercieel medewerker marketing en communicatie gevolgd, en behaald.

9/2000 - 6/2001 Emily knappert- Sociaal pedagogisch werk, Leiden, Zuid-Holland
MBO
Eerste jaar sociaal pedagogisch werker- woonbegeleiding gevolgd, daarna studie vroegtijdig beëindigd wegens privéomstandigheden.

9/1996 - 6/2000 MAVO, WASSENAAR, Zuid-Holland
Middelbare school of vergelijkbare opleiding
MAVO 7 VAKKEN D-NIVEAU: Nederlands, Engels, Duits, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Biologie en Wiskunde.

Overige informatie:

Rijbewijs: B

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: gestructureerd, stressbestendig, eigenwijs (tot op zekere hoogte), spontaan, vrolijk, ambitieus, resultaatgericht enz.

Hobby's en interesses: Tuinieren, ontwerpen, koken

Gewenste contractvorm: Parttime

Reageren op dit CV

Gerelateerde Cv's